info@hanzadebaklava.com 0 (380) 543 46 46 P.tesi-Pazar 08:30-22:00

Hijyen Prensiplerimiz


        Baklava ustalarını küçük yaştan itibaren eğitmekte, adeta bir okul gibi çıraklıktan ustalığa bir eğitim süreci yaşatmaktadır.
İmal etmiş olduğu tüm ürünlerin siz tüketicilerine sürekli olarak aynı kalitede ulaşması için firma bünyesinde Gıda Mühendisi görev yapmaktadır. Ham maddelerin  kendi mevsiminde toplanmasına, özenle seçilmesine ve taze olarak saklanmasına özen göstermektedir. Maharetli ustalarının ellerinden çıkan ürünler taş fırınlarda pişirilmekte ve doğal şeker şerbetiyle tatlandırılmaktadır. Lezzet ve kalite açısından Hanzade Baklava standartlarına ulaştığı belirlenen ürünler tüketiciyle buluşturulmaktadır.

          Ürünlerinde insan sağlığını olumsuz etkileyebilecek hiçbir katkı maddesi kullanılmamakta, personel ve üretim alanı hijyeni konusunda titizlik gösterilmektedir.


        Üretimi tamamlanan ürünlerin sunumunda, ve paketlenmesinde ürünün daha uzun saklanabilmesi ve olumsuz hava koşullarından etkilenmesini önlemek için %80 oranında kimyasaldan arındırılmış Arge çalışmaları firmamıza ait olan ambalaj malzemesi ve kutular kullanılmaktadır.

Hijyen Prensiplerimiz